Get your ow
n diary at DiaryLand.com! contact me older entries newest entry

2004-07-18 - 7:26 p.m.

Well, toodiloo ^^

Time to write here again.

Men jag dumpar engelskan för ett tag. Dessutom sög förra inlägget som jag skrev ett bra tag sen O.O engelskan var hemsk och när jag läser det nu hittar jag massor med stavfel. Men aja ^^

Mwa! Min moder är jobbig och stressar mej angående massor med saker. Gah! Gör det, gör det, glöm inte det... kom ihåg det. "JAAAA!" -.-

Nah, jag skrek inte "jaaa" åt henne. :P Men ändå. Hon tjatar. hon är alltid såhär stressad. Vad det än gäller O.o Vanliga saker som "städa rummet", "plocka ur disken" kan jag förstå... men när hon ska stressa om helt andra saker också. Då blir jag knasig.

Men livet rullar då på. Har gjort min operation och allt blev toppen. Jag har fått en till mkt nära vän, och det är Marty. Den blå Bananen. ^^' Kai och jag lärde känna honom samtidigt. Nu är vi gemensamma vänner. Ett litet gäng.

Internskämt sådär :D

Jag är såklart Boiling Maccaroni. Marty är The Blue Banana King... och Anno. Ja, det vet ni väl redan? ;) Hon är Supreme Kai. Marty skriver en web-comic om oss ;) Vi är hur söta som helst. Små figurer som springer runt i ett grönskande landskap, och jagas av våra fiender; vitrockarna. Jag skriver själv om oss, men inga bilder inte. Nej, nej. När det kommer till mitt skrivande så får man använda fantasin. Jag är en mkt krävande person ;) Tss.

Just nu så har vi 4 web-comics sidor, och 4 delar på min fic om oss. Så där ligger vi lika. Och jag hoppas att comic nr 5 kommer snart. Sen ska jag skriva del 5 också ^^ Kommer bli kalasbra.

Fast jag saknar Kai. Hon är inte inne lika mkt nu för tiden. Hon har faktiskt lyckats ta sej ifrån datorn lite mer ;) Vilket är bra, delvis. Jag tror inte det är så fint att vara -för- internet-beroende. ...Som jag är. *host* Men nackdelen med det är att jag saknar henne. Förut pratade vi varje natt. Jag saknar den tiden. Det var fortfarande vinter (jaja, fast jag saknar inte kylan :P) och mörkt ute. Förut gillade jag då det var ljust på nätterna... men nu har det ändrats. Jag tycker det känns så konstigt då det är ljust hela tiden numera. Nej, jag saknar de mörka nätterna då jag satt och msn:ade med henne hela natten lång. & Så kunde man se den lilla ljuspricken utanför mitt fönster... den lilla pricken som rörde sej över himlen. Jag kallade det mitt ufo ;) ...Nu är det för ljust för att man ska kunna se Oz. (Jaa :P Oz - ufot. Jag döpte det eftersom det var där varje natt.)

Men jag klarar mej ^^ tror jag. Fast nog är det tomt. Men hon har ju i alla fall inte gett upp internet helt. Så jag klarar mej. :3 Bara hon inte försvinner helt.

Sen för övrigt så har jag drömt massor med söta drömmar på sista tiden. Massor med slash-drömmar också. Haha. Så söta ^^ Så har jag faktiskt drömt att Bananen, Kai och jag var ute på äventyr XD det var awesome. Annars händer det inte mkt. Igår var jag dock på Hoggyträff. Det var jätteroligt. Fick träffa två fellow slashare också. Mkt roligt att disskutera med dem. & inte hade jag ont i ryggen heller, ändå gick vi en hel del. Det var det bästa av allt. Bara det gjorde att jag hade tokroligt. :) Hoppas det är träff snart igen. Och det påminner mej... jag gjorde om mitt info på Hoggy lite. Det var roligt :)

Men nu orkar jag inte mer ^^ nu ska jag prata vidare med Marty, och så ska jag hämta mej glass ;)

*räknar ned* 4 timmar minus tills han får sitt bredband. *skuttar runt* yay! ^^ Marty ska få bredband, Marty ska få bredband! Äntligen.

*går och firar med glass* ^^

*huggles* Vi hörs senare :D

�

previous - next

about me - read my profile! read other Diar
yLand diaries! recommend my diary to a friend! Get
 your own fun + free diary at DiaryLand.com!