Get your ow
n diary at DiaryLand.com! contact me older entries newest entry

2004-09-04 - 4:36 a.m.

Allvarligt. Nu har jag försökt två gånger... men jag kan fan inte formulera mej på engelska just nu.

Det kan dock bero på att klockan är över 4 på morgonen och jag är ganska trött. Och kroppen är inte hälften så trött som hjärnan, så ha förståelse för att jag är lite seg nu.

Faktiskt känner jag att jag inte alls är kapabel till att skriva ett vettigt inlägg nu. Så jag skiter i det. Jag får skriva någonting mer intelligent imorgon, eller nån gång.

Ikväll har min dator slutat hata mej iaf. Internet är fixat, och det betyder att camen fungerar igen. Så jag har webcamat med Marty mest hela kvällen och natten, tills han för ungefär 30 minuter sen utbrast "g2g" och loggade av på sekunden. Jag antar att det var antingen mörkläggning av att han var vaken pga föräldrar, eller så var det nån kris med ngt. Om annars får jag hur som helst svar på det imorgon antar jag.

Det var måttligt roande, faktiskt. Han fick mej att skratta ett antal gånger. T.ex då jag berättar, "den här stolen är helt sjuk. Den går att höja hur mkt som helst", så säger han; "Ja, men det är ju bra. Då kan man ju åka fritt fall".

När Kai kom online så ville jag visa henne min nya frisyr. (>.> *har nyss klippt mej*) Så jag uppenbarade mej där i hennes dator via webcam. Och tänka sej! Jag fick se henne också... Jeez, mate. Hon ser jättefin ut. Hon har också klippt sej... och hon passar tokbra i det. Ser äldre ut. Och det är ju alltid en bra sak. ...Eller? Hur som helst så menar jag det som en komplimang.

Marty påminde mej svagt om någon... men jag kom inte på vem. Sen tänkte jag inte så mkt på det förrän han började prata om Bluffy. Håhå. Då kom jag fram till det nästan omöjliga faktumet att han påminde mej om Spike. How cute. Hans reaktion var ungefär, *beskriver med mina egna ord*, "Wuh. Jag heter Marty, och jag har bara sett slumpmässigt till säsong tre i Bluffy, så... det enda jag har nån aning om är grunderna... och - oh - att Spike är elak." ...well. Kanske inte riktigt så, men det var poängen av vad han sa i alla fall. Varav jag "råkade" svara "Jaja, men han är hot." ...vilket jag sekunden efter ångrade och sade ifrån mej ansvaret angående den meningen med: "...och det där sa jag -inte-". Dock sa jag att Angel var 'hot'. Det slutade inte bättre.

<.< nu är jag måttligt hjärndöd och har hakat upp mej på att försöka göra det här inlägget till det mest osammanhängade, ologiska någonsin. So don't blame me. (Yes, do blame me)

Jag har haft stora planer på att sova ett bra tag. Sedan Marty stack så tänkte jag, "dang... kommer inte Kai tillbaka från sin Martial Art snart? Annars måste jag få mej lite sömn", var på Kai kom online strax efter det, ungefär då jag var i mitten av detta utsökta dagboksinlägg. Så, nu borde jag rent logiskt sett prata lite med henne, så som jag ville. Sedan göra slag i saken med att sova. Som sagt ska jag träffa min oh-so-important moster imorgon - och före detta måste jag alltså tvätta mitt hår. Så...

Hej då.

�

previous - next

about me - read my profile! read other Diar
yLand diaries! recommend my diary to a friend! Get
 your own fun + free diary at DiaryLand.com!